Δεν ζείτε χωρίς κόκκινο κρέας; Τι πρέπει να γνωρίζετε

Δημοσιεύκε στην κατηγορία Διατροφή

Αποτελεί πάγια επιστημονική θέση τα τελευταία χρόνια άλλωστε, η κατανάλωση κόκκινου κρέατος να γίνεται με μέτρο.

Οι γιατροί συστήνουν να καταναλώνουμε μέχρι μία μερίδα άπαχου κόκκινου κρέατος την εβδομάδα, όσο το

δυνατό λιγότερο επεξεργασμένο.

Μια μερίδα ισοδυναμεί με 120-150 γραμμάρια μαγειρεμένου κόκκινου κρέατος: δηλαδή μία μπριζόλα στο μέγεθος μίας «παλάμης» ή ένα μπιφτέκι στο μέγεθος μίας «παλάμης» ή «γροθιάς».

Αν ανήκετε σε αυτούς

Διαβάστε περισσότερα