Γιατί το ψάρι δεν ταιριάζει με κόκκινο κρασί

Δημοσιεύκε στην κατηγορία Διατροφή

Είναι όμως μόνο θέμα γούστου ή υπάρχει και επιστημονική εξήγηση γι' αυτό;

Οι επιστήμονες ερεύνησαν και βρήκαν γιατί τα κόκκινα κρασιά δεν συνδυάζονται με τα ψάρια και τα θαλασσινά.

Διαπίστωσαν λοιπόν

ότι γι' αυτό ευθύνεται ο σίδηρος, ο οποίος εξηγεί την αισθητηριακή αλλεργία μας στον συνδυασμό.

Ο λόγος είναι ότι ο συνδυασμός τους συνήθως δημιουργεί μια έντονη και δυσάρεστη ψαρίσια επίγευση. Η παραδοσιακή

Διαβάστε περισσότερα