Αλλαντικά: Πόσο ασφαλή και θρεπτικά είναι τελικά;

Δημοσιεύκε στην κατηγορία Διατροφή

Πρόσφατα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απεφάνθη ότι το κατεργασμένο κρέας προκαλεί καρκίνο. Η αντίδραση της παγκόσμιας βιομηχανίας τροφίμων ήταν άμεση με τους ιταλοί παραγωγοί αλλαντικών να αντικρούουν τον ισχυρισμό. Το in.gr

επισκέφθηκε μονάδες παραγωγής προσούτο στην Πάρμα, προκειμένου να ακούσει και την άλλη άποψη.

Η ετυμηγορία του ΠΟΥ

Σύμφωνα με την έκθεση του Διεθνούς Γραφείου για την Έρευνα του Καρκίνου του ΠΟΥ (CIRC),

Διαβάστε περισσότερα