Συντονισμένες δράσεις για τη μείωση του αλατιού στο ψωμί

Δημοσιεύκε στην κατηγορία Διατροφή

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος κ. Μ. Μούσιος και ο Αντιπρόεδρος κ. Ι. Μάνος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος (Ο.Α.Ε.) και εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας και του Γενικού Χημείου του Κράτους συμμετείχαν σε σύσκεψη

που πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου στα γραφεία του ΕΦΕΤ, υπό την προεδρία του Προέδρου του ΕΦΕΤ κ. Ιωάννη Τσιάλτα.

Η μείωση του αλατιού αποτελεί προτεραιότητα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, διότι οι περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα